Na najposjećenijoj internacionalnoj izložbi inovacija u Hrvatskoj osvojili smo srebrnu medalju i prvu nagradu za najuspješniju inovaciju u energetici

Iako se većina poduzetnika i zaposlenika vratila svojim radnim mjestima i započela s planiranjem novih radnih zadataka, poslovnih planova i ciljeva za ovu godinu, mi ćemo se osvrnuti na uspjeh kojeg smo ostvarili krajem prošle godine. Zapravo, kada provrtimo film i prisjetimo se početka 2019. godine, moramo priznati da nismo mogli zamisliti ljepši završetak sada već prethodne poslovne godine.

Na što smo toliko ponosni saznat ćete u nastavku. 

Naše prvo izlaganje na izložbi inovacija pamtit ćemo još dugo

Krajem prošle godine imali smo prilike biti dio 44. Hrvatskog salona inovacija s međunarodnim sudjelovanjem – INOVE 2019. i 15. Izložbe inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova – BUDI UZOR 2019. na kojoj smo se predstavili s našim OBC sustavom za optimizirano punjenje baterija. Međunarodni ocjenjivački sud prepoznao je vrijednost i uspješnost našeg projekta pa smo tako osvojili, ni manje ni više već, srebrnu medalju.

Također, dobili smo i priznanje za najbolju inovaciju u energetici na što smo posebno ponosni. Ono je na svečanom uručenju plaketa i nagrada uručeno ing. Bojanu Fort-Mlakaru. O kakvoj je izložbi inovacija zapravo riječ otkrit ćemo vam u sljedećim redcima.

Što je INOVA 2019. i BUDI UZOR 2019.?

Zapravo, radi se o drugoj najstarijoj izložbi inovacija na svijetu i drugoj najvećoj europskoj izložbi inovacija koja se održava još od davne 1971. godine, a prošle je godine na njoj nastupio veći broj međunarodnih izlagača iz Ruske federacije, Kine, Rumunjske, Poljske, Malezije, Irana, Indonezije, Kanade, Tajlanda, Tajvana, Koreje, Hong Konga, UK, Vijetnama i susjednih država. Osim stranih investitora, na istoimenoj je izložbi svoje inovacije predstavio i niz hrvatskih inovatora, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i znanstvenika iz područja turizma, kozmetike, energetike, zelene tehnologije, ekologije i drugih djelatnosti.

Inovatori su svoje inovacije predstavili u tri kategorije: inozemni inovatori (ukupno je predstavljeno 124 inovacija), hrvatski inovatori (89 inovacija) i mladi inovatori (77 inovacija).

Naše sudjelovanje na istoimenoj manifestaciji ne bi bilo moguće bez marljivosti samih organizatora zato moramo napomenuti da je 44. Hrvatski salon inovacija – INOVA 2019. i 15. BUDI UZOR 2019. održan u organizaciji Saveza hrvatskih inovatora, Saveza inovatora Zagreba, TERA-Tehnopolis d.o.o., kao i suorganizatora Grada Zagreba. Domaćin izložbe bio je Zagrebački velesajam, a supokrovitelj HGK. Međunarodni organizator bila je WIIPA (Svjetska organizacija za inovatore i industrijsko vlasništvo).

Želite li saznati više o mogućnostima koje OBC sustav za optimizirano punjenje baterija može ostvariti kada je riječ o uštedama u poslovanju te unapređenju ekološke osviještenost ili jednostavno želite saznati kako je tekao proces pripreme i predstavljanja ove naše inovacije, kontaktirajte nas na broj 099 2164 393 ili na broj 098 221 229, odnosno na mail info@eeetehnologije.com.