VREMENSKO NAPONSKI MODUL – tehnološki iskorak u korištenju baterija

 

Još jedan inovativan iskorak tvrtke E.E.E. Tehnologije realiziran je u travnju ove godine i to kroz novi Vremensko naponski modul. Riječ je o jedinstvenom proizvodu koji je u skladu s najvišim ekološkim standardima, a potvrda tome je i patentna zaštita koja je službeno objavljena u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva (br. 8/2016.). Podnositelj patentne prijave je sama tvrtka E.E.E. Tehnologije d.o.o. pod brojem P20140958A čiji izumitelj je Bojan Fort Mlakar, ing. el., a zastupnica prijave je Tatjana Sučić, dipl. ing., iz tvrtke Callidea d.o.o.

VREMENSKO NAPONSKI MODUL je elektronički sklop koji se montira na punjače trakcijskih baterija. Uporabom modula moguće je u potpunosti nadopuniti rabljene trakcijske baterije i time produžiti vijek trajanja baterija i njihovu iskoristivost u procesu rada. Tako npr. viličari mogu duže raditi bez dodatnog prikopčavanja na mrežu tj. punjenja.

Ovaj proizvod je u potpunosti atestiran, te nosi CE oznaku, donosi uštedu vremena, smanjenje troškova energije te u konačnici smanjuje količinu opasnog otpada.

Dostupan je i moguće ga je kupiti u Zagrebu i Celju.  Edukacija o postupku montaže i načinu korištenja te uštedama koje možete očekivati , mogu se dogovoriti prijavom na našu web stranicu ili direktno na tel. 099/2164393.

vnm24-21583sig15007

Isprava o Konsenzualnom patentu_PK20140958